Edzéstervezés kurzus

69 000 Ft

Legyen az edzéstervezés, edzésprogramozás a legfőbb erősséged. Ezzel nyomban a szakma élvonalába kerülsz, hiszen a fitneszipar fehér hollója, aki magabiztosan boldogul e téren.

A kurzus időtartama: 2 x 3 óra.

Oktatóink: Tanos Bálint, Galba Zsolt

A kurzus időpontja: 2023.10.14 10:00-17:00 helyett: 2023.12.09

 

Leírás

A probléma

Mindketten edzők sokaságával dolgoztunk pályafutásunk során. Azzal szembesültünk, hogy ritka, ha egy edző magabiztosan tud edzésprogramot létrehozni, holott ez erősen alap lenne a szakmában. Nem csoda, hiszen az edzőképzések pont ezzel nem foglalkoznak. Hiányzik a rutin is. Helyettük az edzők többsége másol, sztársportolók és silány, motivációs könyvek középszerű edzésterveire hagyatkozik.

Megoldásunk

Tanuld meg, hogyan válassz lézerpontos célt az edzéstervednek. Hogyan alakíts ki edzésciklusokat, hogyan periodizáld az edzésterhelést. Kerülj képbe, mi alapján válassz gyakorlatokat és miként lásd át a sorozatok és ismétlésszámok útvesztőjét.

Megmutatjuk, hogyan építsd fel az edzéstervet, az edzéshetet és az egyes edzéseket. Szembesülsz majd vele, hogyan építs fel egy egész edzésévet, annak érdekében, hogy a tanítványodnak az a lehető legjobb legyen. Megtanulod, milyen megoldást kíván az állóképesség fejlesztése, az erőedzés és az izomtömeg-növelés. Hogy milyen modalitás hová kerüljön az edzés során.

 

Mit csináljunk edzés elején, közepén és végén.
Mindezt hogyan hasznosítsd a csoportos órák vagy személyi edzéseid szűk hatvan percében, esetleg saját edzésedben. Mindezt úgy, hogy a megközelítésed átadhatósága is megfelelő hangsúlyt kap. Hiszen nem mindegy, hogy a tanítvány hogyan szembesül az új edzéstervvel, milyen gyorsan sikerül megértenie azt.
Ha azt hiszed, minderről már mindent tudsz, jócskán meg fogsz lepődni.

Oktatóink

Galba Zsolt

Idestova 30 éve edzek és ami számít, azt olvastam a szakirodalomban. Kívülről-belülről ismerem a mulandó trendeket. Két meghatározó edzőterem lánc szakmai igazgatója voltam eddig, két edzőtermet is nyitottam, létrehozva az ezekhez kapcsolódó üzenetet, pozíciót és edzésrendszert. Rengeteg edzővel dolgoztam eddig, pontosan tudom, hol áll a szakma, mit tud és mit nem tud az edző. Jobban tudom, mire van egy edzőnek szüksége, mint ő maga pályája első évtizedében.

Tanos Bálint

Nyelvész vagyok, egyben az adatok és az elemzés megszállottja. . Az edzéstervezés, robbanékonyság, állóképesség, erőedzés a speciális szakterületem. Részt vettem egy induló edzőterem lánc létrehozásában, edzésrendszerének megalkotásában, amelynek közel egy évtizedig voltam szakmai vezetője. Megalkottam egy sikeres és széleskörűen ismert edzőképzés alapjait, amit indulásától kezdve 2021-ig menedzseltem. Jól ismerem a magyar fitneszipar problémáit, az edzői hiányosságokat és kvalitásokat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Edzéstervezés kurzus” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.